Ha a biztos partnert keresed

Manapság egy vállalati tanácsadó igazán akkor tud boldogulni a piacon, hogy ha megfelelő vállalati profilokra specializálódik, hiszen a jelenlegi gazdasági helyzet és annak minden nehézsége és változékonysága különböző formában és különböző mértékben hat a cégekre. Ehhez igazodva nekünk is peciális piackutatásokra és felkészülésre van szükség, hogy megfelelő módon tudjunk segíteni, elemezni és persze végeredményként tanácsot adni a stratégiai tervek és a folyamatos működés szempontjából. Én személy szerint a mezőgazdasági világba szerettem bele és így legfőképp olyan cégek kerestek és keresnek meg a mai napig is segítségért, akik az agrár szektorban tevékenykednek. Meg kell mondjam őszintén, hogy az ilyen profilú cégek jelenleg nincsenek könnyű helyzetben sajnos.

A pályázati források és lehetőségek kihasználása az esetükben kulcsfontosságú tényező, hiszen gondoljunk csak bele, hogy egy traktor vagy egy gréder, egy homlokrakodó vagy mondjuk egy tárcsa milyen anyagi vonzattal és persze egyöntetűleg teherrel is jár az ilyen cégek részére. A nagy költségvetésű vállalatok inkább megengedhetik maguknak az ilyen mezőgazdasági gép és eszköz beszerzését, egy kisebb vidéki vállalat azonban csak nagy nehézségek árán tud ilyet beszerezni, és ma már talán azt mondhatom, hogy az esetek többségében pályázati forrás felhasználásának segítségével. Ilyenkor viszont koránt sem mindegy, hogy ki az a partner, akin keresztül a gép vagy az eszköz a vállalathoz érkezik. A pályázat szempontjából ugyanis sokszor feleslegesnek tűnő, mégis kötelező határidők és dátumok szerepelnek a leírásban, melynek be nem tartása büntetést vagy a finanszírozás elvesztését vonhatja maga után.

Én minden ügyelemnek csak és kizárólag az Umwelt csapatát ajánlom, nem csak azért, mert teljesen tisztában vannak a pályázatokkal, azok feltételeivel és persze teljesítésével is egyben, hanem azért is, mert már a kiválasztás folyamatánál is gyors és hatékony, valódi értéket jelentő segítséget nyújtanak, így pedig pontosan az a fajta gép és berendezés kerül a vállalkozás tulajdonába, amely a legjobban segíti a működését és mindennapi munkáját. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha ilyen téren van szüksége segítségre, akkor csak és kizárólag az Umwelt csapatát keresse fel! Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni sem a csapatban, sem pedig az eredményekben.