Telefont karácsonyra

Több kellemetlen, mondhatni rossz élmény után arra az elhatározásra jutottam év vége felé közeledve, hogy tetszik, nem tetszik, le kell cserélnem régi telefon készülékemet. Tisztában voltam vele, hogy ez kicsit sem jó időpont a telefon cserére, de bátorságot merítve belefogtam a megvalósításba. Ekkor még nem sejtettem, hogy sok akadályt kell leküzdenem addig, amíg telefonálni tudok az új készülékemmel.

Ennek egyik oka, hogy ma már számtalan típusú és márkájú telefon közül választhatok, ami nem könnyíti meg a döntésemet, hiszen rendkívül változatos már azon készülékek formája, melyek közül választhatok. Az magától értetődik, mivel nő vagyok, hogy igen fontos szempont számomra az új készülék kinézet.  Ráadásul, van egy határozott elképzelésem az új telefon kialakításáról, színéről, formájáról és feladatairól. Ez azért nehezíti meg a választást, mert nagyon nehezen engedek az eredeti elképzeléseimből.

Emellett igen fontos, és nem elhanyagolható tény, hogy ha az ember lánya egy minőségi, új készüléket szeretne vásárolni, szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy az árak sajnos az egekben járnak. Lassan egy jó telefonkészülék annyiba kerül, mint egy számítógép.

Ezért úgy döntöttem, hogy az új készülék megvásárlásával egyidőben foglalkozni fogok a régi készülék értékesítésével. A régi telefonok ugyanis még teljesen tökéletesen használhatók, így nincs értelme a fiókba tenni és soha többé nem használni. Ráadásul a használt eszközökért kapott ár is meghatározó, mivel nagy segítség lesz az új készülék megvásárlásánál.

Éppen ezért felkerestem a használt alma csapatát, az almabazar.hu oldalon, mert ők megnyugtató és biztos segítséget tudtak nyújtani a használt telefon értékesítésével kapcsolatosan. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a megoldást, mert tapasztalataim alapján nagy segítséget tudnak adni mindenkinek a telefonkészülékek értékesítésében, illetve cseréjében.