Nehéz profit találni a feladatra

Nem olyan régen eljutott a kis vállalkozásom oda, hogy egy weboldal keretében szeretném értékesíteni az egyedi ékszereimet, hiszen már nem igazán marad időm arra, hogy a készítés mellett még rendezvényekre is járjak, vagy mondjuk egy szalont vagy üzletet működtessek valahol a belvárosban, ahol könnyedén és egyszerűen fel tudják velem venni a kapcsolatot, el tudják mondani az igényüket és meg tudják vásárolni az ékszereimet. Persze ez lenne a legjobb megoldás, azonban nem szeretném kiadni a kezem közül az értékesítés feladatát, egyszerre pedig kiszolgálni és készíteni is nem tudok sajnos, így arra az elhatározásra jutottam, hogy szükségem van egy tökéletes webshop segítségére. Persze ez nem könnyű feladat, de hála a jó égnek egy tökéletes csapat segít nekem ebben, viszont akadt egy sokkal nehezebb feladatom a szolgáltató választás tekintetében, mégpedig a termék fotózás témakörében.

Iszonyatosan sokat keresgéltem, nagyon sok fotóssal beszélgettem, akik elmondták, hogy nem tudják vállalni a feladatot, hiszen nekem valósághű és egyben gyönyörű, szakmailag is tökéletes, profin bevilágított képekre van szükségem, amihez speciális tudás és eszközök kellenek és ők ezzel nem rendelkeznek. Javaslatot azonban senkitől sem kaptam, hogy kit keressek meg ezzel az igényemmel.

Hála a jó égnek az egyik barátnőm férje egy marketing cégnél dolgozik, ahol számtalan hasonló igény merült fel mostanában, és így ajánlani tudta számomra a Fotoda csapatát, akikkel tökéletesen meg vagyok elégedve. Gyönyörű képeket kaptam, és a rendelések száma is folyamatosan növekszik. Mindenkinek csak ajánlani tudom a velük való közös munkát, mert biztos vagyok benne, hogy maximálisan elégedettek lesznek a közös munkával és annak eredményével is. Én biztosan hosszú távon is együtt fogok dolgozni velük.