Az új feladatom

A cég, ahol nemrég elkezdtem dolgozni már szinte az otthonomnak számít, na nem azért, mert annyit túlóráztam volna hála a jó égnek, hanem mert annyira sikerült beilleszkednem és annyira jól is érzem magam. Azt azért nem mondom, hogy ez alatt a négy hónap alatt barátságok szövődtek, de nagyon jól érzem magam ebben a közegben és azt látom magamon, hogy napról napra sokat tanulok és reggelente nem nehéz érzésekkel járok be dolgozni, még akkor sem, ha tudom, hogy mindenki munkáján nagyon sok múlik a cég működésének és eredményének tekintetében. Tehát ha valamit elrontok, az mindenkire hat, és fordítva is igaz, ha valamit nagyon jól sikerül megoldani szintén hatással van mindenki életére a cégen belül. Ennek tükrében nagy a feszültség egy-egy munkát tekintve, mert nagyon nagy a felelőssége, de sokat segítünk is egymásnak, ami sokat enyhít ezen.

Legutóbb például bevezetésre került a céges telefonos flotta, aminek mindenki nagyon örült nyilván, mert hogy iphone készülékeket kapott mindenki, otthoni használatra is, de hát valakinek az ezekkel a készülékekkel kapcsolatos szervíz és egyéb feladatokat is el kell látnia, és az lettem én. Mondanom sem kell, hogy nem vagyok boldog attól, hogy mindenkivel kapcsolatban én felelek például azért, hogy biztonsági mentés legyen folyamatosan a telefonján tárolt adatokról. Hatalmas felelősség ez egy olyan cég esetében mint a miénk.

Most azonban megismertem a kiválasztott iphone szerviz csapatát, és sokkal nyugodtabbnak érzem magam e tekintetben is, ugyanis hihetetlen rugalmasak és jófejek, de ami még többet jelent ebben a vetületben, hogy maximálisan profik szakmailag is. Rengeteg problémás készülék átment már a kezük alatt, és tényleg tudják, hogy mit hogyan tudnak kezelni, rengeteg speciális műszer és technika tulajdonában vannak, így már biztos vagyok benne, hogy még ha gond is támad, de a készülékek megvannak, le tudják nyerni a fontosabb adatokat azokról. Persze ennek ellenére mindent megteszek azért, hogy a biztonsági mentések folyamatosak legyenek.